Offert 70% fast pris  

Nu har vi de uppgifter vi behöver för att kunna erbjuda dig ett pris baserat på din förbrukning. Ditt erbjudande är baserat på din prognostiserade förbrukning, och det är anpassat just för dig.

Offert Bondens El 70% fast pris

Du kan nu välja att under ett år låsa 70% av din elförbrukning till ett fast pris. Erbjudandet bygger på aktuellt dagspris och gäller därför endast i 36 timmar.

Om du tackar ja får du 70% av din elförbrukning till det fasta priset. Resterande 30% kommer vara Bondens El rörliga elpris.*

Du tackar ja genom att signera med mobilt BankID.

Om du väljer att inte tacka ja till erbjudandet kommer du fortsätta få Bondens El till rörligt pris. Sedan kommer vi varje vecka ge dig nya erbjudanden om att låsa 70% av din elförbrukning till ett fast pris baserat på aktuellt elpris på marknaden. 

Hämtar erbjudande...

Kunde inte hämta erbjudande

Något gick fel när vi försökte hämta ditt erbjudande.

Just nu finns inget aktuellt erbjudande för dig

Du kommer få en offert via mejl när vi kan erbjuda dig att låsa 70% av din elförbrukning till ett fast pris.

Dina uppgifter

Namn
{{vm.offer.Customer.FirstName}} {{vm.offer.Customer.LastName}}
Företag
{{vm.offer.Customer.CompanyName}}
Adress
{{vm.offer.Customer.Address}}
{{vm.offer.Site.PostalNumber}} {{vm.offer.Site.City}}
Anläggnings-ID
{{vm.offer.Site.ObjectId}}
Beräknad årsförbrukning
{{vm.getConsumption()}} kWh

Ditt erbjudande

Hämtar erbjudande...
Elpris fast del
{{vm.getOfferPrice()}} öre/kWh plus lagstadgade avgifter, ursprungsgarantier och moms
Förbrukning att låsa
{{vm.getOfferConsumption()}} kWh
Startdatum
{{vm.getDate(vm.offer.Offer.StartDate)}}

Erbjudandet gäller till och med {{vm.getDate(vm.offer.Offer.ValidTo)}}

Erbjudandet gäller inte längre

Du kommer få en offert via mejl när vi kan erbjuda dig att låsa 70% av din elförbrukning till ett fast pris.

Ja tack, jag vill låsa mitt elpris i ett år!

Förutom den låsta förbrukningen tillkommer rörligt elpris för din resterande förbrukning*, plus rörliga lagstadgade avgifter, ursprungsgarantier och våra avgifter på 3,75 öre/kWh och 18,75 kr/månad inklusive moms. Här nedan ser du ett prisexempel med ditt erbjudande inklusive alla fasta och rörliga poster.

Om du väljer att inte svara på erbjudandet kommer du fortsätta få Bondens El till rörligt pris. Sedan kommer vi varje vecka ge dig nya erbjudanden om att låsa 70% av din elförbrukning till ett fast pris.

Vi har beräknat 70% av din prognostiserade förbrukning. Om du gör av med mer kommer vi fakturera en större andel än 30% till rörligt pris. Om du gör av med mindre kommer du få en mindre andel på rörligt pris.  

Pris Bondens El

Om du väljer att inte tacka ja till erbjudandet kommer du fortsätta få Bondens El rörligt pris. Priset består av det rörliga elpriset på den nordiska elbörsen Nord Pool plus lagstadgade avgifter, ursprungsgarantier och våra avgifter på 1,75 öre/kWh och 18,75 kr/månad inklusive moms. Bondens El 70% fast pris består av en låst del till överenskommet pris för 70% av din prognostiserade förbrukning, samt rörligt pris till resterande aktuell förbrukning plus lagstadgade avgifter, ursprungsgarantier och våra avgifter på 3,75 öre/kWh och 18,75 kr/månad inklusive moms. Bondens El är ett transparent elavtal utan några dolda avgifter, på fakturan ser du exakt vad du betalar för, här hittar du mer info om vad ditt elpris består av.

Villkor Bondens El

Uppsägningstid och bindningstid för Bondens El rörligt pris är en månad. Uppsägningstid för Bondens El 70% fast pris är en månad och bindningstiden är 12 månader. Om du vill bryta bindningstiden får du betala kvarstående förväntad helårsförbrukning till 12,5 öre/kWh inklusive moms eller minst 562,50 kr inklusive moms. Om du vill säga upp Bondens El gör du det genom att mejla eller ringa oss, eller ge en fullmakt för leverantörsbyte till den elleverantör du vill byta till. Du hittar fullständiga villkor för Bondens El här.

Fakturering och betalning

Betalningsform e-postfaktura är förvalt, det är därför viktigt att du alltid meddelar oss din aktuella e-postadress. Du kan även välja autogiro eller e-faktura genom att anmäla det till din bank (sök betalningsmottagare LRF Samköp AB). Vi fakturerar dig månadsvis, omkring den 12:e varje månad, fakturan förfaller den sista i månaden.

100% förnyelsebar el

Vi köper bara el från förnyelsebara källor från sol, vind, biogas och vatten, vi köper ingen el från kärnkraft eller fossila källor. Bondens El orsakar inget kärnavfall och inga utsläpp av koldioxid. Om du producerar egen el köper vi den gärna av dig, läs mer här.

Konsumenträtt

Vi vill såklart att du ska vara nöjd med oss, och vi vill att du kontaktar oss med önskemål och synpunkter. Här har vi samlat information om din rätt som konsument och hur du kan göra om du inte här nöjd med oss, till exempel finns information om hur du kontaktar Allmänna Reklamationsnämnden.

Nästan klart!

Bank-ID signeringen lyckades. Nu lägger vi upp dig i vårt system, det kan ta en liten stund. Var god vänta kvar.

Något gick fel!

Försök igen eller kontakta kundservice på 0771-401 400 eller hej@lrfsamkop.se.

Förbereder signering...