Rörligt pris

Passar dig som vill ha flexibilitet. Priset följer elbörsens aktuella priser. En månads uppsägningstid.

Vi är Bondens El och tycker, precis som du, att det är viktigt att vi tar hand om jorden, skogen och vår landsbygd. Vi tycker att elavtal ska vara schyssta och hållbara. Ett sånt elavtal får du om du väljer Bondens Rörliga elavtal. Den vinst som Bondens El gör går dessutom till att fortsätta arbetet att utveckla svensk landsbygd. Därför tror vi att du kommer trivas extra bra med oss på Bondens El.

Bondens el rörligt pris

  • Elpris (spotpris, lagstadgade avgifter, ursprungsgarantier) 
  • Avgift 4 öre/kWh inkl. moms
  • Månadsavgift 37,50 kr inkl. moms

Just nu får alla nya kunder 300 kr i välkomstrabatt
Vi välkomnar dig genom att göra 300 kr avdrag på din första faktura. (Om fakturabeloppet är lägre än 300 kr dras resterande belopp på kommande faktura. Rabatten är inklusive moms.)

Bli kund

Att byta elbolag är enkelt, vi hjälper dig. Tacka ja här på hemsidan och signera med mobilt bankID, eller ring oss. Vi säger upp ditt nuvarande elavtal, håller koll på din uppsägningstid och byter på rätt dag. Du behöver inte göra något, vi ser till att du slipper såväl brytavgifter som strömavbrott.

Villkor 
Vi köper el från förnyelsebara källor från sol, vind och vatten. Ingen kärnkraft eller fossila källor vilket gör att Bondens El inte orsakar kärnavfall eller utsläpp av koldioxid. Elavtalet gäller från och med att vi bekräftat avtalet, och tills vidare med en månads uppsägningstid. Vi fakturerar dig via e-post månadsvis. Är du konsument har du ångerrätt i 14 dagar

Här hittar du fullständiga villkor.