Rörligt pris med LRF-rabatt

Bättre pris för dig som är medlem i LRF:
1 öre/kWh i rabatt och halva priset på månadsavgiften

Vi är Bondens El och för oss är det självklart att vilja ge det lilla extra till Sveriges bönder. Alla ni som brukar jorden och skogen, som verkar på och för landsbygden. Därför ger vid dig som är medlem i LRF rabatt på ditt eget elavtal, Bondens Rörliga. Dessutom går vinsten som Bondens El gör till LRF, som använder pengarna till att fortsätta utveckla svensk landsbygd. Det tycker vi är schysst.

Rörligt pris med LRF-rabatt

  • Elpris (spotpris, lagstadgade avgifter, ursprungsgarantier) 
  • Avgift 3 öre/kWh inkl. moms (ord. pris 4 öre)
  • Månadsavgift med LRF-rabatt 18,75 kr inkl. moms (ord. pris 37,50 kr)

Just nu får alla nya kunder 300 kr i välkomstrabatt
Vi välkomnar dig genom att göra 300 kr avdrag på din första faktura. (Om fakturabeloppet är lägre än 300 kr dras resterande belopp på kommande faktura. Rabatten är inklusive moms.)

Bli kund

Att byta elbolag är enkelt, vi hjälper dig. Tacka ja här på hemsidan och signera med mobilt bankID, eller ring oss. Vi säger upp ditt nuvarande elavtal, håller koll på din uppsägningstid och byter på rätt dag. Du behöver inte göra något, vi ser till att du slipper såväl brytavgifter som strömavbrott.

Villkor 
Vi köper el från förnyelsebara källor från sol, vind och vatten. Ingen kärnkraft eller fossila källor vilket gör att Bondens El inte orsakar kärnavfall eller utsläpp av koldioxid. Elavtalet gäller från och med att vi bekräftat avtalet, och tills vidare med en månads uppsägningstid. Vi fakturerar dig via e-post månadsvis. Är du konsument har du ångerrätt i 14 dagar

Här hittar du fullständiga villkor.