Bättre el för dig och Sveriges bönder!

Om LRF Samköp

Vi arbetar för ett hållbart samhälle, bra mat och meningsfulla arbeten skapat av starka företag som brukar och förädlar den svenska jorden och skogen.

Bondens El - vårt eget elavtal

När vi började lära oss mer om elbranschen hittade vi dolda avgifter, långa uppsägningstider och lockpriser. Vi insåg att vi kan göra det bättre själva. Vi har en smidig och effektiv organisation, vi tjänar redan pengar och behöver inte ha stora marginaler på elaffären. Sagt och gjort - vi startade Bondens El. Vi hoppas att du också vill bli kund på Bondens El. Du får inte bara ett bättre elavtal, när du blir kund hos oss stärker du också Sveriges bönder. Alla får bli kund på Bondens El, du behöver inte vara bonde, medlem i LRF eller driva ett företag.

Tillsammans gör vi bättre affärer 

Vi använder den samlade köpkraften inom de gröna näringarna för att göra bra avtal. Om du driver ett företag inom de gröna näringarna kan du använda våra avtal hos starka leverantörer. Det kostar inget att använda våra avtal. Vår verksamhet finansieras av leverantörerna, och överskottet går tillbaka till vår ägare LRF, Lantbrukarnas Riksförbund. Därför kan man säga att du stärker Sveriges bönder när du gör bättre affärer med våra avtal. Här hittar du alla våra leverantörer.